Välkommen till vårens live-events!

19 mars – Det händer i mellanrummen

Gränser skapar mellanrum. Hur kan organisationer hitta vägar och få samverkan och samordning att fungera, trots de gränser som finns inom och mellan organisationer?

Ta del av erfarenheter från norr till söder, från liten till stor organisation. Vi får lyssna på olika exempel från kommuner i Stockholm samt i Region Västerbotten hur de samverkar. Vi tar också in forskarperspektivet. Mats Tyrstrup har beskrivit de organisatoriska mellanrummen i sin forskning och delar här med sig av sina erfarenheter och tankar.

Läs mer och anmäl dig här

Tid: 9-10.30
Plats: zoom
Kostnad: gratis

23 mars – halvdagssändning Hållbarhet i en digital tid

Under en förmiddag får du möta Rebecka Karlsson, Sara Öhrvall, Carl Heath, Gabriel Wikström samt även Patrick Sundström och Håkan Sandahl från SKR. Våra talare ger oss olika perspektiv på hållbarhet i vår nutida och framtida digitala tid.

Läs mer och anmäl dig här offentligarummet.se

Tid: 9-12
Plats: Online
Kostnad: gratis för abonnenter, 495 för icke-abonnenter

16 april – Osunt leverantörsberoende, sårbarhet i en digital tid 

Varför är försörjningsberedskap viktigt när det gäller digitaliseringsfrågor? Nästa kris kommer inte handla om pandemi utan någon annan kris, vilken beredskap behövs? Hur många av oss är idag osunt beroende av våra leverantörer?

Lyssna på Klara Diskay, senior upphandlingskonsult, AffärsConcept, Eva-Lotta Löwstedt Lundell, VD, Kommentus.

Mer information och anmälningslänk kommer.

Tid: 9-10.30
Plats: zoom
Kostnad: gratis

Genomförda live-events

25 februari – I framtiden är alla organisationer AI-organisationer!

Hur förklarar man AI utan att gå in på teknik? En av de återkommande frågorna kopplat till AI är ”hur kommer AI påverka vår verksamhet?” För att hitta svaret så behöver vi förstå AI, och det gör vi bäst genom att titta på vad AI kan möjliggöra och resultera i.

Kye Andersson, AI Sweden, hjälper oss att förstå mer om vilka möjligheter AI kan ge i våra verksamheter. Se inspelningen från seminariet här

Design och utveckling av Smatter AB. Hörs!